foto

Antti Vehman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Kaikki hyvin, Pekka
2010 Vapaapäivä
2009 Äppeltjuvarna (TV film)
2006 Onni von Sopanen
2003 Tahaton tuhlaajapoika (TV film)
2001 Hauki (studentský film)

TV seriály

2020 Modernit miehet (TV seriál)
Ruotsalaiset naapurit (S02E12)
Ihan pelle (S02E11)
Vanha suola janottaa (S02E10)
další epizody (11)
2018 Ratamo (TV seriál)
Lähtökäsky (E10)
Riidankylväjä (E09)
Idiootti (E08)
další epizody (10)
2016 Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Mustat lesket (TV seriál)
Elämän laukkapoluilla (S02E05)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kolmas pyörä (E12)
Onnellinen mies (E11)
Perintö (E10)
další epizody (12)
Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
Satanen (TV seriál)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Sodassa ja rakkaudessa (S01E12)
Naismafian kuski (S01E11)
Omaa parasta (S01E10)
další epizody (6)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Ja syyllinen olet sinä (S01E02)
Omilla poluilla (S01E01)
Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Rajariitoja (E01)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Omistamisen harha (E12)
Lyytinmäen Luther (E11)
Kiinteistönvälitystä (E10)
další epizody (12)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
2005 Laura kaupungissa (TV seriál)
2004 Fling (TV seriál)
Käenpesä (TV seriál)
Laura kesäleirillä (TV seriál)
2003 Operation Stella Polaris (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Laura (TV seriál)

Dokumentární

2009 Teatteriparoni Casper Wrede (TV film)
2005 Amerikan Taikuri
2002 Beaivi, aurinko (studentský film)
Nyt olet Hamlet
Telakka (studentský film)
Yksintulleet (studentský film)
2001 Performansseja isälle (studentský film)
Rikostarinoita Suomesta (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Drakarna över Helsingfors

TV seriály

2019 Pää edellä (TV seriál)
Kuka vittu tuo lapsen baariin (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky