foto

Santtu Siippainen

  • nar. 17.3.1973 (47 let)
    Oulu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1999 Punainen baskeri (studentský film)
1998 16. (studentský film)

Dokumentární

2016 Alias Lönnrot (TV seriál)
2004 Joki taivaalla

TV pořady

2018 Tähän aikaan ensi vuonna (TV pořad)
2017 Hulahula Suomi (TV pořad)
Kummalliset kammot (TV pořad)
2015 Kauppaneuvos Jethro (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
Reitti 44 (TV pořad)
2004 Unelmakämppä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky