foto

Martín Farina

  • nar. 1982
    Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 El niño de Dios
2018 El lugar de la desaparición
2016 Taekwondo

Dokumentární

2017 Cuentos de chacales
2015 Fulboy

Režijní filmografie

Filmy

2019 El niño de Dios
2018 El lugar de la desaparición
2016 Taekwondo

Dokumentární

2017 Cuentos de chacales
2015 Fulboy

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 El niño de Dios
2018 El lugar de la desaparición

Dokumentární

2017 Cuentos de chacales
2015 Fulboy

Střihačská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2018 El lugar de la desaparición

Dokumentární

2017 Cuentos de chacales

Zvukařská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky