foto

Carmen Santos

  • nar. 12.3.1946 (73 let)
    Lisabon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Florbela
O Outro Lado da Mentira (TV film)
2011 Je m'appelle Bernadette
Quinze Pontos na Alma
2010 Podivný případ Angeliky
2007 Atrás das Nuvens
Mistério da Estrada de Sintra, O
2005 Škola končí
2004 Maria E as Outras
2002 Princípio da Incerteza, O
2000 Aniversário (TV film)
1998 Mes enfants étrangers (TV film)
1997 Tentação
1996 Des nouvelles du bon Dieu
1995 Dans la cour des grands
1994 Passagem por Lisboa
1989 Pau Preto (TV film)
1979 E Não se Pode Exterminá-lo? (TV film)
Las Muñecas Que Hacen ¡PUM!

TV seriály

2015 Úžasná rodina (TV seriál)
Une autre vie (S12E04)
2011 Maternidade (TV seriál)
Remédio Santo (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
2009 Sentimentos (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
2007 Fascínios (TV seriál)
2006 Tempo de Viver (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2002 Lusitana Paixão (TV seriál)
Rebelde Way (TV seriál)
Tudo Por Amor (TV seriál)
2000 Alves dos Reis (TV seriál)
1998 Ballet Rose - Vidas Proibidas (TV seriál)
Crimes en série (TV seriál)
Médico de Família (TV seriál)
Terra Mãe (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Desencontros (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky