foto

Melli Maikkula

  • nar. 1980

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Klacík
2017 Strop
2015 Je to jen jméno
Piráti silnic
2009 Äppeltjuvarna (TV film)
2004 Parinvaihto (studentský film)
2003 Kaukorakkaus (studentský film)

TV seriály

2020 Jönneli (TV seriál)
Jättisinikello (E06)
Prinsessan sairaus (E05)
Varas (E04)
další epizody (6)
Onnela (TV seriál)
Tupaantuliaisjuhlat (S03E10)
Aallon pesula (S03E09)
Saksalaista verta (S03E08)
další epizody (6)
2019 Maanantai (TV seriál)
Onnela (TV seriál)
Mainos (S03E04)
Keittiöongelmia (S03E03)
Päiväkotipaikka (S03E02)
další epizody (4)
2018 Härölä (TV seriál)
Keikka (E10)
Eesti wax (E09)
Sukupuolitauti (E08)
další epizody (10)
Onnela (TV seriál)
Häät (S02E10)
Rakas Jorma (S02E09)
Parisuhteen vuosihuolto (S02E08)
další epizody (10)
2017 Kolmistaan (TV seriál)
Onnela (TV seriál)
Talo, auto ja lapsi (S01E10)
Juhannustaikoja (S01E09)
Jesse (S01E08)
další epizody (10)
Downshiftaajat (TV seriál)
Järkiliitto (S02E09)
Joutsenlauluvaihe (S02E08)
Elämänremontti (S02E07)
Kimmo (TV seriál)
Nissinen! (S03E15)
Duffelit (S03E14)
Kesäteatteria (S03E10)
2014 Pasila 2.5: the Spin-Off (TV seriál)
2010 Parasta aikaa (TV seriál)
Äidin huoli (E08)
Anoppi (E07)

Dokumentární

2018 Tarinanmetsästäjät (TV seriál)
Rauma (E10)
Seinäjoki (E09)
Kokkola (E08)
další epizody (5)

TV pořady

2016 Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad)
2015 Antti Holma Show (TV pořad)
Big Bang! (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
2009 Miitta-täti (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Veijarit
2009 Výslech
2006 Král telenovely
2004 Kukkia & sidontaa

TV seriály

2019 Maanantai (TV seriál)
2014 Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 2 (E02)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Uimarenkaan räjähdys
2016 Kaikki hyvin, Pekka
2015 Puuttuminen
2014 Fasisti

TV seriály

2020 Jönneli (TV seriál)
Jättisinikello (E06)
Prinsessan sairaus (E05)
Varas (E04)
další epizody (6)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Härölä (TV seriál)
Keikka (E10)
Eesti wax (E09)
Sukupuolitauti (E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Tarinanmetsästäjät (TV seriál)
Rauma (E10)
Seinäjoki (E09)
Kokkola (E08)
další epizody (10)

TV pořady

2015 Antti Holma Show (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2006 Sota & rauha (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky