foto

Ilja Duchovnyj

  • nar. 23.8.1959 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Moje sestřička
2015 Oskolki chrustalnoj tufelki (TV film)
Pobeg iz Moskvabada
Čužaja milaja (TV film)
2013 Marafon
O čjom molčat děvuški
Podari mne nemnogo tepla (TV film)
Zapach vereska
2012 Udivi meňa (TV film)
2011 Pět nevěst
2008 Neidealnaja ženščina
2006 Bolšaja ljubov (TV film)
2005 První po Bohu
2004 Samyj lučšij prazdnik (TV film)
2002 Železnodorožnyj romans (TV film)

TV seriály

2020 Lovushka vremeni (TV seriál)
2018 Iščejka 2 (TV seriál)
Iščejka 3 (TV seriál)
Lapsi (TV seriál)
Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
Razoblačenije Jedinoroga (TV seriál)
2017 Kainova pečať (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
2016 Ljubov i more (TV seriál)
Novaja žena (TV seriál)
Trassa smerti (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Kosatka (TV seriál)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
Sled Pirani (TV seriál)
2013 Apofegej (TV seriál)
Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 5 let spustja (TV seriál)
Lednikov (TV seriál)
Žena oficera (TV seriál)
2012 Legendy o Kruge (TV seriál)
Po gorjačim sledam 2 (TV seriál)
Zonnentau (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Strasti po Šilleru (S04E24)
Vozdychatěl (S04E23)
Nalog na ščedrosť (S04E22)
další epizody (24)
2011 Braťja (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Otcy i děti (S03E24)
Mig pered smerťju (S03E23)
Svobodnaja kassa (S03E22)
další epizody (20)
Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
2009 Žurov (TV seriál)
2008 Špionskije igry (TV seriál)
Černičnyj pirog (E13)
Uskolzajuščaja mišeň (E12)
Pobeg (E11)
další epizody (6)
2007 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Izlučatel smerti (E07)
2006 Tělochranitěl (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Bez prikrytija (E06)
13-j sektor (E05)
Mesť (E04)
další epizody (5)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Nělegal (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky