foto

Georges Bensoussan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Les femmes savantes (TV film)
1999 L'impromptu de Versailles (TV film)
1998 Tartuffe ou L'imposteur (TV film)
1997 Les précieuses ridicules (TV film)
1986 Bel ragazzo
1976 L'hiver approche

Dokumentární

1983 Plaisir du théâtre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Bel ragazzo
1976 L'hiver approche

Dokumentární

1983 Plaisir du théâtre (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1980 Scopitone

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky