foto

Darren Flaxstone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Dark Vision
2011 Buffering
2010 Release
2009 Shank

Dokumentární

2015 Divoká Patagonie (TV seriál)
2014 Divoká Brazílie (TV seriál)
Dokonalé zvířecí smysly (TV seriál)
2013 Afrika (TV seriál)
Bill Bailey: Dobrodružství v džungli (TV seriál)
Operace Sněžný tygr (TV film)
Sound of Cinema: The Music That Made the Movies (TV seriál)
2012 Dramatické příběhy z divočiny (TV seriál)
2011 Madagaskar (TV seriál)
2009 Fascinující proměny přírody (TV seriál)
Velký tah (E04)
Mamba černá: Smrtící hrozba (TV film)
Říční monstra (TV seriál)
Život (TV seriál)
2008 Divoká Čína (TV seriál)
2007 Ganges (TV film)
2006 Mořská odysea (TV film)
2005 Dravcova kořist (TV seriál)
2003 Talking to Animals (TV seriál)
2002 Mutual of Omaha's Wild Kingdom (TV seriál)
1983 Svět přírody (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Dark Vision
2011 Buffering
2010 Release
2009 Shank

Herecká filmografie

Filmy

2010 Release
2009 Shank

Režijní filmografie

Filmy

2015 Dark Vision
2011 Buffering
2010 Release

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace