foto

Allan Davis

  • nar. 30.8.1913
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.1.2001 (87 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1961 Clue of the New Pin, The
Fourth Square, The
1960 Clue of the Twisted Candle, The
1959 Fool's Paradise (TV film)
1953 Rogue's March

TV seriály

1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace