foto

Michail Babičev

  • nar. 18.9.1975 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kak podňať million. Ispověď Z@drota
2012 Vsjo prosto
2010 Kto ja?
2008 Divoké pole
Samyj lučšij film
2004 Countdown

TV seriály

2018 Batalon (TV seriál)
2017 Bezopasnosť (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Leopard na verevočke (S01E59)
2015 Na glubině (TV seriál)
2014 Perevozčik (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Fanat (S09E11)
Bednyje ljudi (S09E10)
Gromkoje dělo (S09E09)
další epizody (17)
2013 Ment v zakoně (TV seriál)
Mstitěl (S07E04)
Opasnyje zabavy (S07E03)
Samozvaněc (S07E02)
další epizody (10)
2012 Ment v zakoně (TV seriál)
Posledňaja schvatka (S05E06)
Prodavcy bessmertija (S05E05)
Žizň za žizň (S05E04)
další epizody (5)
2011 Bežať (TV seriál)
Igra (TV seriál)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
2010 Ment v zakoně (TV seriál)
Istrebitěl bratvy (S02E01)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Ochota na avtoritěta (S01E04)
Udavka dlja opera (S01E03)
Silovoj variant (S01E02)
další epizody (4)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Protěčka (S03E11)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky