foto

Aino Suni

  • nar. 1985

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Lovecká sezóna (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Shake!
2015 Kääntöpaikka
Niin metsä vastaa
Seuraava taso
2014 LunaChicks
2011 Sudenveistäjä (studentský film)
2010 Korpin laulu (studentský film)
Niin paljon sinua halusin (studentský film)
Sleep of Reason (studentský film)

Dokumentární

2019 Pillupäiväkirjat (TV seriál)
2018 Ei koskaan enää
2017 This is me (TV seriál)
2015 If I Ruled

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Shake!
2015 Kääntöpaikka
Seuraava taso
2014 LunaChicks
2011 Sudenveistäjä (studentský film)
2010 Sleep of Reason (studentský film)

Dokumentární

2018 Ei koskaan enää
2015 If I Ruled

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Noidan merkki

Dokumentární

2019 Pillupäiväkirjat (TV seriál)
2018 Ei koskaan enää

Herecká filmografie

Filmy

2014 Noidan merkki
2000 Tarkkis (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Niin metsä vastaa
2014 LunaChicks
2010 Korpin laulu (studentský film)
Sleep of Reason (studentský film)

Dokumentární

2015 If I Ruled

Scénografická filmografie

Filmy

2009 Helvetin hyvää työtä (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky