foto

José Caride

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Tiovivo c. 1950
2003 Hotel Danubio
2002 Historia de un beso
Nos miran
2001 Pasos perdidos, Los
2000 You're the One (una historia de entonces)
1998 Abuelo, El
1997 Ratas, Las
1982 Cabezota, El
1981 Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
1980 Crimen de Cuenca, El
1978 Dulcinea (TV film)
Soldados
1966 Con el viento solano
1964 La chica del gato

TV seriály

2000 Robles, investigador (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
1993 Truhanes (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1984 Veraneantes (TV seriál)
1983 La Celestina (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1975 Este señor de negro (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace