foto

Yolanda Abbud L.

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Elysium
Reencarnación: Una historia de amor
2010 Revoluce

TV seriály

2015 Mozart in the Jungle (TV seriál)
How to Make God Laugh (S02E06)
2014 Crónica de Castas (TV seriál)
2008 Věznice Capadocia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace