foto

James Graham

  • nar. 8.8.1982 (36 let)
    Mansfield, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Brexit (TV film)
2015 Coalition (TV film)
2014 X+Y
2013 This House (divadelní záznam) - divadelní hra
2008 Caught in a Trap (TV film)

TV seriály

2012 Prisoners Wives (TV seriál)
2007 Tajný deník call girl (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace