foto

Diana Anttila

  • nar. 18.5.1984 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kummeli Alivuokralainen
2005 FC Venuše
2001 Tango Kabaree

TV seriály

2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Rytmihäiriöitä (E06)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2005 Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
2004 Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)

Host

TV pořady

2012 Harjakaisen & Piisisen talkoot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace