foto

Alexandr Nikolskij

  • nar. Bronnitsy, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kalašnikov
2018 God svini
Moja žizň
Moskovskije tajny. Sjem sesťor (TV film)
Na poroge ljubvi (TV film)
2015 Oskolki chrustalnoj tufelki (TV film)
2014 Dubrovskij
Idealnaja para (TV film)
Kino pro Alexejeva
2013 Ljubov na četyrjoch kolesach (TV film)
Čestné pionýrské
Ťomnyj mir: Ravnověsije
2012 Zoluška
2011 Lučšeje leto našej žizni (TV film)

TV seriály

2020 Glaza v glaza (TV seriál)
Katran (TV seriál)
Kazanova (TV seriál)
Kaťa i Blek (TV seriál)
Korni (TV seriál)
Vampiry sredněj polosy (TV seriál)
Čužaja staja (TV seriál)
2019 Bludnyj syn (TV seriál)
IP Pirogova (TV seriál)
Pryžok Bogomola (TV seriál)
Raja znajet vsjo! (TV seriál)
Smerš (TV seriál)
Kamera smertnikov (E02)
Zastupniki (TV seriál)
2018 Bez pamjati (TV seriál)
Drajv (TV seriál)
Konnaja policija (TV seriál)
Ljubov po najmu (TV seriál)
Sidělka (TV seriál)
Sinička (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Učenik aptěkarja (E19)
Zorko liš serdce (TV seriál)
Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Planšet (S02E04)
2017 Dinozavr (TV seriál)
Doktor Richter (TV seriál)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
Ljublju těbja ljubuju (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Noč posle vypuska (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Parfjumerša 2 (TV seriál)
Psichologini (TV seriál)
Sekretarša (TV seriál)
Versija (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
Zorge (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
Šubert (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Semja Svetoforovych (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Ljubov v rozyske (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Murka. Časť 2 (S01E04)
Murka. Časť 1 (S01E03)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Naděžda (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Poiski ulik (TV seriál)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Plata za strach (S08E01)
2013 Družba narodov (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Mstitěl (TV seriál)
Nasledniki (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Nězabudki (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
Rok-n-roll pod Kremljom (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
ZAGS (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Strelok (S06E06)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Lord. Pjos-policejskij (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Moj kapitan (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Tri tovarišča (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Znak istinnogo puti (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Zaščitnica (S02E14)
Pjatnickij (TV seriál)
Zver vnutri (S02E18)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Predposledňaja električka (S02E21)
Profil ubijcy (TV seriál)
Šofjor (S01E03)
Svetofor (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Kollekcioněr (S05E03)
Čas Volkova (TV seriál)
Intělligentnyje ljudi (S05E01)
Advokat (TV seriál)
Prizračnosť (S07E04)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prizrak prošlogo (S03E04)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Sovesť (S04E05)
Čas Volkova (TV seriál)
Predatěl. Časť 2 (S04E12)
Predatěl. Časť 1 (S04E11)
Tonkaja diplomatija. Časť 2 (S04E02)
další epizody (4)
2009 Dikij (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Nočnaja palatka (S02E34)
Čas Volkova (TV seriál)
Dvojniki (S03E12)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Dětěktivy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky