foto

Milo Dor

  • nar. 7.3.1923
    Budapešť, Maďarsko
  • zem. 5.12.2005 (82 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Kůň na balkóně
1987 Mesto susreta Beograd (TV film)
1980 Die weiße Stadt (TV film)
Svabica (TV film)
1974 Nichts als Erinnerung (TV film)
1966 An einem ganz gewöhnlichen Tag (TV film)

TV seriály

1987 L'heure Simenon (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1987 L'heure Simenon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace