foto

Gary Walkow

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Radio Mary
2007 Crashing
2000 Krvavé tajemství
1995 Zápisky z podzemí
1987 Trouble with Dick, The

TV seriály

1990 She-Wolf of London (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Radio Mary
2000 Krvavé tajemství

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Radio Mary

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky