foto

Helena Öst

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Omerta
2011 Georg & Lydia (TV film)
2009 Äppeltjuvarna (TV film)
2008 Tyttöjen ilta
2006 Painajaiset (studentský film)
2003 Kaivoksen lapset (studentský film)
2001 Isän kuva (studentský film)

Dokumentární

2019 Tuontirakkautta (TV seriál)
2018 Joiun voima (TV film)
2011 Matky (studentský film)
2009 Perhe (TV film)
Tule hyvä tyttö
2006 Ei kukaan ole saari
2005 Tytöt (studentský film)
Yhden hengen perhe
Äitini ja isä (studentský film)
2003 Vormelit (studentský film)
2001 Hilva (studentský film)
Lapsuuden loppu (studentský film)
Mies (studentský film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2005 Tytöt (studentský film)
Äitini ja isä (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace