foto

Floria Bloise

  • nar. 27.2.1929
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 2.8.2012 (83 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Scusate il disturbo (TV film)
2007 Terapias alternativas
2005 La demolición
2004 48, El
Conversaciones con mamá
La loma... no todo es lo que aparenta
2003 Cautiva
1998 Vendado y frío
1996 Buenos Aires Vice Versa
1991 Vivir mata
1988 Boda secreta
1987 Chorros
1985 Oficiální verze
1981 Abierto día y noche
Viernes de la eternidad, Los

TV seriály

2007 Televisión por la identidad (TV seriál)
2000 Médicos (de hoy), Los (TV seriál)
Primicias (TV seriál)
1999 Hombre, El (TV seriál)
Mamitas (TV seriál)
1997 De corazón (TV seriál)
1996 Inolvidable, La (TV seriál)
1992 Son de diez (TV seriál)
1991 Celeste (TV seriál)
1990 Atreverse (TV seriál)
Marco (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky