foto

Alain-Michel Blanc

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Une belle équipe
2015 La Vache
2011 Svobodní
2009 Koncert
2007 Ezra
2005 Jdi, žij a někým se staň
2002 Pygmées de Carlo, Les (TV film)
1996 Les faux médicaments (TV film)

Dokumentární

2017 První člověk (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Un taxi dans la nuit (TV film)
1996 Les faux médicaments (TV film)

TV seriály

1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1994 Kaskadér (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky