foto

Andrej Elinson

  • nar. 3.12.1985 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Vysoko nad strachom (TV film)
2013 Moya familiya Shilov (TV film)

TV seriály

2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
2014 Svoja čužaja (TV seriál)
Smerť lučše, čem razluka (E06)
Ljubov zla (E05)
Pravo na ošibku (E04)
další epizody (6)
2013 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Zaščita "Krasina" (S04E08)
Datskaja něožidannost' (S04E07)
Jesť tolko "Mi" (S04E06)
další epizody (8)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Avarija (S13E06)
Sekretnyj objekt (S13E05)
Durnyje děňgi (S13E04)
další epizody (4)
2012 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ljubov i baraban (S03E08)
Slučaj na ochotě (S03E07)
Starik i merija (S03E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky