foto

Patrick Sébastien

  • nar. 14.11.1953 (65 let)
    Brive-la-Gaillarde, Corrèze, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ruská ruleta (TV film)
2016 Advokátovy hříchy (TV film)
2015 Une nuit au Grévin (TV film)
2014 Zákeřná pomluva (TV film)
2004 Vos Français de coeur (TV film)
2000 T'aime
1997 Quatre garçons pleins d'avenir
1985 Pactole, Le
Telefon zvoní vždycky dvakrát

TV seriály

2005 Village départ (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)

Dokumentární

2001 + Clair (TV seriál)
1993 Zone interdite (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Ruská ruleta (TV film)
2016 Advokátovy hříchy (TV film)
2000 T'aime

TV pořady

2003 De l'autre côté du miroir (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2000 T'aime

Host

TV pořady

2016 Même le dimanche (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
2010 Ça va s'Cauet (TV pořad)
2008 L'objet du scandale (TV pořad)
2006 Ding Dong (TV pořad)
Les Années bonheur (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
2004 Music-hall et compagnie (TV pořad)
2002 La grande école des fans (TV pořad)
Le fabuleux destin de... (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tapis rouge (TV pořad)
Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1992 Frou-Frou (TV pořad)
1990 Stars 90 (TV pořad)
1988 Questions pour un champion (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
7 sur 7 (TV pořad)
1980 Stars (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Midi-Première (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2004 Music-hall et compagnie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace