foto

Sébastien Ossard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Nous nous sommes tant hais (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Le temps du silence (TV film)
2007 Nous nous sommes tant hais (TV film)
2006 Du goût et des couleurs (TV film)
2004 L'abbaye du revoir (TV film)
2003 Augustine

TV seriály

2007 Clan Pasquier, Le (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky