foto

Sébastien Ossard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Nous nous sommes tant haïs (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Le temps du silence (TV film)
2007 Nous nous sommes tant haïs (TV film)
2006 Du goût et des couleurs (TV film)
2004 L'abbaye du revoir (TV film)
2003 Augustine

TV seriály

2008 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
La Quête (S03E03)
2007 Le Clan Pasquier (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky