foto

Teresa Tavares

  • nar. 29.12.1982 (36 let)
    Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fátima
Muletas
2013 Collider
2011 Krev mojí krve
2009 Bazar
Os Sorrisos do Destino
Star Crossed
2008 Nuit de chien

TV seriály

2019 Amar Depois de Amar (TV seriál)
2018 Circo Paraíso (TV seriál)
Idiotas, ponto (TV seriál)
Onde Está Elisa? (TV seriál)
2017 Králova favoritka (TV seriál)
2015 A Única Mulher (TV seriál)
2014 Jardins Proibidos (TV seriál)
2011 Maternidade (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
2009 Minha Família, A (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)
Nome de Código: Sintra (TV seriál)
2006 Cuidado com a Língua (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2001 Anjo Selvagem (TV seriál)
2000 Jardins Proibidos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky