foto

Stephan Rinser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1983 Kinder unseres Volkes (TV film)
1982 Der Jagerloisl
1980 Falsche Paß für Tibo, Der (TV film)
1979 Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)
1970 Zurück, wo ich begann (TV film)

TV seriály

1977 Zwischen 18 und 20 (TV seriál)
1974 Haus für uns - Jugenderholungsheim, Ein (TV seriál)
Lokalseite unten links (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky