foto

Julio Vélez

  • nar. 1.1.1960 (59 let)
    Cuenca, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Si yo fuera rico
2014 Sapos y culebras
2011 Němý hlas
2007 13 růží
2006 Frajer
Tirant Lo Blanc
Vzdálenost
2004 Krycí jméno: Vlk
Principio de Arquímedes, El
2002 La balsa de piedra
2001 Luna hraje o život
2000 El portero
1997 Color de las nubes, El
1996 Adosados
Diplomová práce
1992 Mujer de tu vida 2: La mujer duende, La (TV film)
1991 Dyningar
Todo por la pasta
1989 El río que nos lleva
1984 Memorias del general Escobar

TV seriály

2011 Duquesa II, La (TV seriál)
Isabel (TV seriál)
2010 Adolfo Suárez (TV seriál)
Tierra de lobos (TV seriál)
2008 Física o química (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Círculo rojo (TV seriál)
Familia Mata, La (TV seriál)
Internát (TV seriál)
¿Con qué sueñan los peces? (S02E01)
La que se avecina (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
R.I.S. Científica (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
Mujeres (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Motivos personales (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1993 Lleno, por favor (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky