foto

Kristian Smeds

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Tuntematon sotilas (TV film) - scénář, divadelní hra
2005 Tässä on elämä (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Tuntematon sotilas (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Miami

TV seriály

2002 Yhteinen huone (TV seriál)

Dokumentární

2009 Making of Mental Finland (TV film)
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)

TV pořady

2008 Strada (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace