foto

Malla Helander

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2012 Stalkkeri (TV film)
2010 Mobile Horror (TV film)
2009 Levoton rauha (TV film)

TV seriály

2017 Joulukalenteri: Huiman hyvä joulu! (TV seriál)
2015 Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
Tarpeettomat ihmiset (S01E11)
Rytmi-ihmiset (S01E10)
další epizody (12)
2006 Bärtilin joulu (TV seriál)
2005 Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2004 Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2017 Urheilu-Suomi (TV seriál)

TV pořady

2018 Noin viikon studio (TV pořad)
Sannikka & Ukkola (TV pořad)
2011 10 kirjaa rahasta (TV pořad)
2009 10 uutta käskyä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky