foto

Kóiči Čigira

  • nar. 1959
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Fullmetal Panic! (Director's Cut)
2013 Ryo (TV film)
2006 Brave Story
1998 Jókoso Lodoss tó e!
1994 Júgen kaiša
1993 Oedo wa nemurenai!
1992 Tokyo Babylon
1990 Jû-kyû

TV seriály

2016 Luck and Logic (TV seriál)
2009 Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
2008 Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
2003 Last Exile (TV seriál)
2002 Fullmetal Panic! (TV seriál)
1994 Mahó kiši Rayearth (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky