foto

Queta Claver

  • nar. 24.6.1929
    Valencia, Valencia, Španělsko
  • zem. 3.5.2003 (73 let)
    Alcorcón, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Siempre hay un camino a la derecha
1996 Porretas, Los
1991 Beltenebros
1990 Contra el viento
1989 Amanece, que no es poco
Montoyas y Tarantos
1988 Sinatra
1987 Amanece como puedas
El pecador impecable
1986 El Viaje a ninguna parte
Orden cómico, El
Tiempo de silencio
1985 El recomendado
Otra vuelta de tuerca
1984 Extraño matrimonio
1983 El pico
1982 Juanita la Larga (TV film)
Perdóname, amor
Pestańas postizas
Úl
1981 Crónica de un instante
Habibi, amor mío
Momia nacional, La
1980 Memorias de Leticia Valle
1979 Vicenteta, estáte quieta
Virgo de Visanteta, El
1978 Bouřka
El Diputado
Hijo es mío, El
Hombre que supo amar, El
Sacerdote, El
Venus de fuego
1977 Guerra de papá, La
Jsem ještě chlapík
Marcada por los hombres
Noche embarazosa, Una
Parranda
Placeres ocultos, Los
Tengamos la guerra en paz
1976 Corea, La
Nosotros, los decentes
Playa vacía, La
1975 Adolescentes, Las
Buenos días perdidos, Los
Los pecados de una chica casi decente
No matarás
1974 Chica y un señor, Una
El chulo
Přirozená velikost
1973 Corazón solitario
Doctor, me gustan las mujeres, ¿es grave?
1972 Vikingo, El
1970 Mejor del mundo, El
1964 El sexto sentido
1963 Bella Mimí, La

TV seriály

1999 El comisario (TV seriál)
Nada es para siempre (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
1990 Historias del otro lado (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
1985 Comedia musical española, La (TV seriál)
Goya (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
Pícaras, Las (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1968 Fábulas (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky