foto

Mikko Paju

  • nar. 14.3.1979 (40 let)
    Raisio, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Invasion of the Egg Snatchers
2013 Angry Birds Star Wars: Boba's Delivery
2008 English Lessons
Kaukosaaren kirous
2007 Ahneen Palkka
Ankkuri
The Blue Note (studentský film)
2006 Laulu suihkussa
2005 Kukko ja lehmä (studentský film)
2004 (S)hitti
Cinemare (studentský film)
2003 Polaris (studentský film)

TV seriály

2014 Angry Birds Stella (TV seriál)
Angry Birds: Prasátka (TV seriál)
2013 Angry Birds Toons (TV seriál)
2006 Osasto 5 (TV seriál)
Juhlatunnelmaa (E12)
Kehityskonsultti (E11)
Ennen kuolemaa (E10)
další epizody (7)
2005 Osasto 5 (TV seriál)
Intensiivihoitoa (E05)
Pakkohoitoa (E04)
Samuli S. Katajan syndrooma (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2013 Ve výšce podpatků
2011 Kasarmi (TV seriál)
2010 Tyttö avaruudesta (studentský film)
2006 Tupakkatytöt

TV pořady

2008 6pack (TV pořad)
2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)
2005 Big Brother Suomi (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky