foto

Mickey Rose

  • nar. 20.5.1935
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 7.4.2013 (77 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Condorman
Studentská těla
1975 A kdo ji zabije teď?
1971 Banáni
1969 Seber prachy a zmiz
1966 Co je nového, kotě?

TV seriály

1985 227 (TV seriál)
1983 Ace Crawford, Private Eye (TV seriál)
1980 Good Time Harry (TV seriál)
Mr. and Mrs. Dracula (TV seriál)
Stockard Channing Show, The (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1978 ABC Saturday Comedy Special (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Van Dyke and Company (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Hudson Brothers Razzle Dazzle Show, The (TV seriál)
1972 Me and the Chimp (TV seriál)
Super, The (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
The Funny Side (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)

TV pořady

1994 Johnny Carson Collection, His Favorite Moments from 'The Tonight Show': 1962-1992, The (TV pořad)
1975 The Smothers Brothers Show (TV pořad)
1967 The Kraft Music Hall (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1981 Studentská těla

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace