foto

Alexandr Pantykin

  • nar. 12.1.1958 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Pěreval Ďatlova
2013 Razrešitě těbja pocelovať... na svadbě (TV film)
2012 Razrešitě těbja pocelovať... snova (TV film)
2008 Dolgoždannaja ljubov (TV film)
2007 Železnaja doroga
2003 Seľ
2002 Tajnaja sila
2000 Redakcija (TV film)
1999 Strastnoj bulvar
1995 Musulmanin
Vsjo budět chorošo
1993 Ljubov po zakazu
Makarov
Ty u meňa odna
1992 Patriotičeskaja komedija
1991 Ztraťte se!

TV seriály

2016 Dělo sudi Karelinoj (TV seriál)
2014 Legavyj 2 (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Legavyj (TV seriál)
2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
2006 Vzjať Tarantinu (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
2003 Učastok (TV seriál)
2002 Mediki (TV seriál)
Po tu storonu volkov (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
1998 Zal ožidanija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky