foto

Andrej Tartakov

  • nar. 3.1.1959 (60 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Potěrjannoje sčastě (TV film)
2016 Bremenskije razbojniki
2008 Aferisty (TV film)
Priletil vdrug volšebnik
2000 Vmesto meňa
1992 Bolšoj kapkan, ili Solo dlja koški pri polnoj luně
1990 Sukiny děti

TV seriály

2018 Strasť (TV seriál)
2017 Domochozjain (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2015 Pensilvanija (TV seriál)
2014 Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
2013 Dělta (TV seriál)
Dězertiry (S01E05)
Koma (TV seriál)
Krasavica (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
2012 Maryna Rošča (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Utoplennica (S01E05)
Ochota (S01E03)
Sročno v nomer (TV seriál)
Gastroljory (S03E11)
Dobraja tradicija (S03E10)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Bomba dlja bizněsmena (S02E01)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Kak stať modělju (S01E11)
Černyj bumer (S01E10)
Krach inženěra Vanina (S01E08)
další epizody (5)
Zatmenije (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Sosedi (TV seriál)
Strasť (TV seriál)
2017 Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
2016 Odin protiv vsech (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Pensilvanija (TV seriál)
2014 Mama v zakoně (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Vtoroj šans (TV seriál)
2013 Dělta (TV seriál)
Koma (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
2012 Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
2010 Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Odin protiv vsech (TV seriál)
2015 Dělta (TV seriál)
Gavajskaja roza (S02E10)
Sutki (S02E08)
Podstava (S02E07)
další epizody (4)
2014 Lesnik (TV seriál)
Najezd (S03E18)
Igrok (S03E16)
Killer (S03E15)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Svidětěl (S01E10)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Podkidyš (S01E19)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Dělta (TV seriál)
Sutki (S02E08)
Podstava (S02E07)
Talisman (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace