foto

Mai Mijadžima

  • nar. 15.2.1986 (35 let)
    Ena, prefektura Gifu, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Kikotsu no Hanketsu (TV film)

TV seriály

2019 Jadži x Kita: Ganso Tókaidóčú hizakurige (TV seriál)
Šukuba marugoto kjúšucu daisakusen! (Mišima) (E04)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
2014 Borderline (TV seriál)
2013 Gočisósan (TV seriál)
Meoto Zenzai (TV seriál)
2012 Džun to ai (TV seriál)
Nogaremono Orin 2 (TV seriál)
Tightrope no Onna (TV seriál)
2011 Carnation (TV seriál)
Kasouken no Onna 11 (TV seriál)
2009 Maid Deka (TV seriál)
2007 Surónin Cukikage Hjógo (TV seriál)
Čiritotečin (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky