foto

Daniel Vigne

  • nar. 12.10.1942 (77 let)
    Moulins, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Fatou la Malienne (TV film)
1993 Návrat Sommersbyho - původní scénář
1990 The King's Whore
1985 Jedna nebo dvě ženy
1982 Návrat Martina Guerra

Režijní filmografie

Filmy

2011 Mission sacrée (TV film)
2010 On bosse ici! On vit ici! On reste ici!
2006 Jean de La Fontaine
Les aventuriers des mers du Sud (TV film)
2004 Un fils sans histoire (TV film)
2003 Fatou, l'espoir (TV film)
2001 Fatou la Malienne (TV film)
2000 Le mal des femmes
1998 Maintenant et pour toujours (TV film)
1997 Nous, sans-papiers de France
1996 Pêcheur d'Islande (TV film)
1995 Noël et après (TV film)
1992 Peur, La (TV film)
1989 Letní hra
1985 Jedna nebo dvě ženy
1982 Návrat Martina Guerra
1973 Muži

TV seriály

2002 Enfant des lumières, L' (TV seriál)
2000 La Kiné (TV seriál)
1998 Marmottes, Les (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
Avocat d'office (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
The Beast Below (S01E16)
1976 Histoires peu ordinaires (TV seriál)

Dokumentární

2007 Laissez-les grandir ici!

Herecká filmografie

Filmy

1964 Viheltäjät

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky