foto

Sumakindi Moreno

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2015 Hyvää joulua
2007 Heavy Metal
2005 Eläville ja kuolleille
2004 Skene (TV film)

TV seriály

2006 Osasto 5 (TV seriál)
Juhlatunnelmaa (E12)
Kehityskonsultti (E11)
Ennen kuolemaa (E10)
další epizody (7)
2005 Osasto 5 (TV seriál)
Intensiivihoitoa (E05)
Pakkohoitoa (E04)
Samuli S. Katajan syndrooma (E03)
další epizody (5)
2004 Me Stallarit (TV seriál)
Sairaskertomuksia (TV seriál)

TV pořady

2007 Not Born to Rock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky