foto

Julija Krasnova

  • nar. 1977

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Vals-Boston (TV film)
2012 Obmeňajtěs kolcami (TV film)
2011 Zolotyje něbesa (TV film)
2010 Alexandra (TV film)

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2017 Sklifosovskij 6 (TV seriál)
2016 Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace