foto

Sang-sik Kim

  • nar. 16.6.1972 (46 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Biyeolhan geori
Johji anihanga
Yeolhyeolnama
2005 Taepungtaeyang
2004 Sisilli 2km

TV seriály

2009 Dolahon Iljimae (TV seriál)
2008 Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
2007 Ai em Saem (TV seriál)
Hello! Miss (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)
Tumyeongingan Choe Jang Su (TV seriál)
Yeonin (TV seriál)
2005 Bomnal (TV seriál)
Dalkomhan seupai (TV seriál)
Geurin rojeu (TV seriál)
Mai geol (TV seriál)
Nae ireumeun Kim Sam-sun (TV seriál)
2004 12 wolui yeoldaeya (TV seriál)
Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
Doobeonjjae peureopojeu (TV seriál)
Toji (TV seriál)
2002 Gyeoul yeonga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace