foto

Erich Neuberg

  • nar. 12.8.1928
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • zem. 10.1.1967 (38 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1967 Die Fiakermilli (TV film)
Katzenzungen (TV film)
Mädel aus der Vorstadt, Das (TV film)
1966 Die Hinrichtung (TV film)
1965 Drei leichte Fälle (TV film)
Himbeerpflücker, Der
Kabale und Liebe (TV film)
1964 Boeing - Boeing (TV film)
Die Tasse mit dem Sprung (TV film)
Kolportage (TV film)
1963 Alles gerettet (TV film)
1962 Die Braut von Torozko (TV film)
Lumpazivagabundus (TV film)
Professor Bernhardi (TV film)
Soiree im Schönbrunner Schloßtheater (TV film)
Valnocha, der Koch (TV film)
1961 Anatol (TV film)
Bridge mit Onkel Tom (TV film)
Der Herr Karl (TV film)
Geschichten aus dem Wienerwald
Höllenangst (TV film)
1960 Der jüngste Tag (TV film)
1957 Abgründige in Herrn Gerstenberg, Das (TV film)

Divadelní záznam

1964 Ein Volksfeind (divadelní záznam)
1962 Frühere Verhältnisse (divadelní záznam)
Protektionskind (divadelní záznam)
Stützen der Gesellschaft (divadelní záznam)

Producentská filmografie

Filmy

1966 Ollapotrida (TV film)
1965 Dem Himmel näher (TV film)
Flucht, Die
Himbeerpflücker, Der
Leinen aus Irland (TV film)
Samba
1964 Die Tasse mit dem Sprung (TV film)
1963 Hotel du Commerce (TV film)
Karriere (TV film)
Tingel Tangel (TV film)
1961 Bridge mit Onkel Tom (TV film)
1960 Das Gespenst von Canterville (TV film)
1959 Brillanten aus Wien (TV film)

Divadelní záznam

1966 Auktion bei Gwendolyn (divadelní záznam)
Krach im Hinterhaus (divadelní záznam)
1964 Das vierte Gebot (divadelní záznam)
Ein Volksfeind (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky