foto

Charlotte Link

  • nar. 5.10.1963 (55 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Charlotte Link – Der Beobachter (TV film) - kniha
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film) - kniha
2009 Das Echo der Schuld (TV film) - kniha
2007 Charlotte Link - Der fremde Gast (TV film) - kniha
2006 Am Ende des Schweigens (TV film) - kniha
Die Täuschung (TV film) - kniha
2004 Die Rosenzüchterin (TV film) - kniha
2002 Charlotte Link - Das Haus der Schwestern (TV film) - kniha
Ctitel (TV film) - kniha
1999 Charlotte Link - Die Sünde der Engel (TV film) - kniha

TV seriály

1999 Sturmzeit (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace