foto

Jarosław Żamojda

  • nar. 17.4.1960 (60 let)
    Bydgoszcz, Województwo kujawsko-pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Bezkrólewie (TV film)
2019 Inny świat (TV film)
Wieczernik (TV film)
2017 Na układy nie ma rady
2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
2008 Nie kłam, kochanie
2000 Pierwszy milion
1995 Cwał
1994 Lazarus
1992 Dotek ruky
1991 Obywatel świata
Odjazd
1990 Rozloučení s podzimem

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Miłość ci wszystko wybaczy (S05E07)
Dobry człowiek (S05E06)
Jak z obrazka (S05E05)
další epizody (16)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Akcja serca (S03E12)
Trudny wybór (S03E11)
další epizody (26)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Epidemia (S01E12)
W pętli (S01E11)
další epizody (13)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wahadełko (S16E13)
Napad doskonały (S16E12)
Reggae (S16E11)
další epizody (13)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złomiarze (S14E13)
Rave Party (S14E12)
Sekretny układ (S14E11)
další epizody (7)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Jama (S12E13)
Złoty interes (S12E12)
Demony (S12E11)
další epizody (19)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zakładniczka (S10E09)
Układ (S10E08)
Celebryta (S10E07)
další epizody (16)
2012 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Komediant (S08E09)
Fatalna diagnoza (S08E08)
Pani sierżant (S08E07)
další epizody (9)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Przyszywani (E13)
Spadkobiercy (E12)
Narodziny gwiazdy (E11)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przerwany weekend (S06E12)
Adrenalina (S06E11)
Rodzinne więzi (S06E10)
další epizody (12)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Lot (S04E05)
Śmierć na żywo (S04E04)
Tajemnicze śledztwo (S04E03)
další epizody (13)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Nieznajomy (E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Miłość Natalii (S02E17)
Egzamin (S02E16)
Sekrety klasztoru (S02E15)
další epizody (11)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (18)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zemsta (S01E11)
Szantaż (S01E10)
Aktor (S01E09)
další epizody (11)
Niania (TV seriál)
Powtórka z Paryża (S06E15)
Muza potrzebna od zaraz (S06E14)
Piłkarski pech (S06E13)
další epizody (15)
2007 Magda M. (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (10)
Niania (TV seriál)
Cyrk podatkowy (S05E15)
Jaki ojciec, taki syn (S05E14)
Piąty mąż Janiny (S05E13)
další epizody (24)
2006 Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (30)
2005 Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (15)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
1991 Napoléon et l'Europe (TV seriál)
1988 Crimen (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Negocjator (TV film)
2008 Skorumpowani
2005 Rh+
2001 6 dni Strusia
1998 Młode wilki 1/2
1996 Młode wilki

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Negocjator (TV film)
2005 Rh+
2001 6 dni Strusia
1998 Młode wilki 1/2
1996 Młode wilki

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślady przeszłości (S12E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky