foto

Jarosław Żamojda

  • nar. 17.4.1960 (59 let)
    Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Na układy nie ma rady
2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
2008 Nie kłam, kochanie
2000 Pierwszy milion
1995 Cwał
1994 Lazarus
1992 Dotek ruky
1991 Obywatel świata
Odjazd
1990 Rozloučení s podzimem

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Que sera, sera... (S04E13)
Wracaj, gdzie jesteś? (S04E12)
Lepiej już było (S04E11)
další epizody (13)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Akcja serca (S03E12)
Trudny wybór (S03E11)
další epizody (26)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Epidemia (S01E12)
W pętli (S01E11)
další epizody (13)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Przyszywani (E13)
Spadkobiercy (E12)
Narodziny gwiazdy (E11)
další epizody (13)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
1991 Napoléon et l'Europe (TV seriál)
1988 Crimen (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Rh+
2001 6 dni Strusia
1998 Młode wilki 1/2
1996 Młode wilki

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky