foto

Radomír Kirsch

  • nar. 22.4.1928 (92 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1985 Hĺbkový rekord (TV film)
1981 Pasca (TV film)
1980 Anonym (TV film)
Najatý klaun (TV film)
1974 Pätnásť životov (TV film)
1972 Adam Šangala (TV film)
1969 Rozmajrín (TV film)
Štyri svadby na jednom pohrebe (TV film)
1968 Úsmev Mony Lízy (TV film)
1967 Paroháč (TV film)
1966 Drotár (TV film)
1965 Žltý dostavník (TV film)
1960 Našel jsem si kamaráda (TV film)

TV seriály

1986 Pa a Pi (TV seriál)
1974 Straty a nálezy (TV seriál)
Naďa (E05)
Peter (E04)
Veronika (E03)
další epizody (5)
1971 V tieni vlkov (TV seriál)
Poslanie generála Wolfa (E06)
Zlatý poklad (E05)
Transport (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

1968 Metamorfózy vlákna
1965 Artisti
Metamorfózy (TV film)
1964 Dunaj
Dunaj, Dunaj (TV film)
Koledy
Kordovan
Nedeľa
Posledná plavba
Suchdolský príklad
Všade, kde žijú ľudia...
1963 Práca a vzdelanie
Päť čiernych korálkov
Slnovrat
Vtedy v noci
1962 Dukla
O prasiatkach
1960 Helenka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky