foto

Pinte Kangas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2013 Láska, soudruhu
2010 Princezna
2007 Lieksa!
2006 Suden arvoitus

TV seriály

2009 Morsian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2008 Lukio_ (TV seriál)
Tule sellaisena kuin olet (E06)
Seksi vie ja taksi tuo (E05)
Sun salaisuus vaivaa mua (E04)
další epizody (6)
Morsian (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
2006 Ilonen talo (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2004 Käenpesä (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky