foto

Russell Schweickart

  • nar. 25.10.1935 (83 let)
    Neptune, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Planetky: Prokletí, nebo požehnání? (TV film)
Zásah meteoritu (TV film)
Čeljabinský meteorit
2010 Jak funguje vesmír (TV seriál)
2009 Earth Days
The Apollo Years
Vesmír jak jej známe (TV seriál)
2008 NASA: Nejvýznamnější mise (TV seriál) - a.z.
2004 Nahá věda (TV seriál)
1992 Gaia Symphony I
1991 Our Planet Earth
1989 Pro celé lidstvo - vyp.
1985 Spaceflight (TV film)
1976 Cousteau: Oasis in Space (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Good Morning Britain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace