foto

José Soza

  • nar. 16.6.1946 (73 let)
    Talca, Chile

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Muž budoucnosti
2015 Klub
2012 La Jubilada
2006 Fuga
2002 Circo de las Montini, El
2001 Pampa ilusión
1995 La Rubia de Kennedy

TV seriály

2013 Ecos del Desierto (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2011 Peleles (TV seriál)
2007 Corazón de María (TV seriál)
2006 Cómplices (TV seriál)
2005 Capo, Los (TV seriál)
Pincheira, Los (TV seriál)
2003 Cuentos de mujeres (TV seriál)
2000 Romané (TV seriál)
1999 Fiera, La (TV seriál)
1996 Sucupira (TV seriál)
1994 Rompecorazon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace