foto

Jenny Tervakari

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Husté řasy Lauriho Mantyvaary
2014 Soucit především
2012 Skoro 18
2005 Katoavaisuudesta (studentský film)

TV pořady

2014 Au pairit Lontoossa (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Kaikki ajallaan (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Kaikki ajallaan (studentský film)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Hillo (TV seriál)
Vihdoin mun oikea elämä alkaa (E10)

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 The Flying Fish

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace