foto

Jekatěrina Tirdatova

  • nar. 18.5.1977 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Voskresenie
2010 Brestská pevnost
2005 Truhla předků

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2017 Sklifosovskij 6 (TV seriál)
2016 Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Kamenskaja (TV seriál)
Čjornyj spisok (S06E05)
Vspomniť - nělzja (S06E01)
2009 Kamenskaja (TV seriál)
Imja potěrpevšego - Nikto (S05E02)
2004 Tajnyj znak 3. Formula sčasťa (TV seriál)
2003 Tajnyj znak 2. Vozvraščenije chozjaina (TV seriál)
2001 Tajnyj znak (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace