foto

Georges Perec

  • nar. 7.3.1936
    Paříž, Francie
  • zem. 3.3.1982 (45 let)
    Ivry-sur-Seine, Val-de-Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Retour à la bien-aimée
Černá řada
1978 Les lieux d'une fugue (TV film)
1974 Un homme qui dort

TV seriály

1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1980 Récits d'Ellis Island
1964 Chroniques de France (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1974 Un homme qui dort - kniha

Režijní filmografie

Filmy

1978 Les lieux d'une fugue (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál) - a.z.